Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye stand-up comedy specials på Netflix

Nye stand-up comedy specials på Netflix

24/01/2016 | Flixfilm

HANNIBALBURESS_27x40_FINISH_01Streamingtjenesten Netflix udvider hele tiden deres udvalg med nye film og serier, men også stand-up og comedy. I denne artikel kan du finde premieredatoer på fire nye stand-up comedy specials, som får eksklusiv premiere på Netflix Danmark i løbet af foråret.

Hannibal Buress: Comedy Camisado

Efter et år med en udsolgt turne, sit eget tv-show og en rolle i komedieserien Broad City på Comedy Central, er Hannibal Buress nu klar med et comedy show, der med skarp observans leveres overfor et stort publikum i Varsity Theater i Minneapolis. Se en trailer til showet nederst i artiklen.

Premiere på Netflix den 5. februar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Theo Von: No Offense

Han er kendt for altid at sige det uventede og fortælle tingene som de er, selvom det kan støde folk. Komikeren Theo Von vender tilbage til sin hjemby Lousiana for at filme sin første stand-up comedy special for Netflix i Civic Theater i New Orleans.

Premiere på Netflix Danmark den 26. februar.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'My Name is Vendetta'

Jimmy Carr Funny Business

Jimmy Carr er den første britiske komiker der laver en original stand-up special for Netflix, optaget foran et udsolgt publikum i Hammersmith Apollo, hvor han leverer sin særprægede humor og total sjove one-liners.

Premiere på Netflix Danmark den 18. marts.

Patton Oswalt: Talking for Clapping

Skuespiller og komiker Patton Oswalt lever et dette nye stand-up-show en times nye jokes, der handler om alt fra elendighed til at besejre håbløshed. Det er hans mest aktive og fandenivoldske show til dato og derfor kan man godt begynde at træne lattermusklerne.

Premiere på Netflix den 22. april.

Netflix er verdens førende udbyder af internet-tv med over 70 millioner medlemmer i over 190 lande, som hver dag ser mere end 125 millioner timers tv-serier og film, bl.a. originale serier, dokumentarer og spillefilm.Skriv kommentar