Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye titler på Netflix i uge 6

Nye titler på Netflix i uge 6

13/02/2017 | Flixfilm

I denne artikel finder du en oversigt over alle de film og serier, som havde premiere på Netflix Danmark i løbet af sidste. Der kom i alt 13 nye titler og de kan alle ses nedenfor.

Blandt de nye film, som havde premiere, finder man actionbraget Batman v Superman: Dawn of Justice, hvor de to superhelte ryger i totterne på hinanden, samt David Brent: Life on the Road, hvor Ricky Gervais er tilbage i rollen som den ulidelige chef fra tv-serien The Office.

Netflix havde også premiere på den nye serie Abstract: The Art of Design, som sætter fokus på de mest kreative og opfindsomme tænkere og skabere inden for design i dag, heriblandt den danske stjernearkitekt Bjarke Ingels, der leder den famøse arkitektgruppe Bjarke Ingels Group (BIG).

Fjerde og sidste sæson af den australske komedie-/drama-serie Please Like Me, som i Politiken er blevet kaldt “det mest befriende behagelige selskab på streaming-tv netop nu” og blev kvitteret med 5 hjerter, havde også premiere på Netflix Danmark i sidste uge. Dermed kan alle afsnit i serien nu findes på Netflix.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 14 – 2021)

Artiklen fortsætter under annoncen

Se alle nyhederne herunder;

Abstract: The Art of Design (Ny Netflix-serie)
Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman: The Killing Joke
Cyborg 009: Call of Justice (Ny Netflix-serie)
David Brent: Life on the Road

Happy Times
Heart of a Lion
Hitler – A Career
La Última Fiesta
Michael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special

Please Like Me (Nye afsnit)
Stronger Than The World
You Me Her (Ny Netflix-serie)    Skriv kommentar