Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye titler på Netflix (Uge 26)

Nye titler på Netflix (Uge 26)

01/07/2013 | Flixfilm

Flixfilm har samlet en liste over de nyeste film og serier på Netflix Danmark. I sidste uge blev følgende titler tilføjet til Netflix;

Attack the Block
Dag
Red Riding Hood

Attack the Block er en britisk monsterfilm fra 2011 som fik mange positive anmeldelser. Dag er en norsk komedie/drama-serie fra 2010. Alle seriens tre sæsoner kan nu ses på Netflix. Red Riding Hood er en fantasy thriller fra 2011. Filmen har Amanda Seyfried (Mamma Mia!) i hovedrollen og er produceret af Leonardo DiCaprio. Red Riding Hood modtog overvejende negative røster fra anmelderkorpset.

LÆS OGSÅ   Krudt og kugler flyver om soldaterne i trailer til 'Intet nyt fra Vestfronten'

Hver uge bringer Flixfilm en liste over de nyeste film og serier på Netflix. Det varierer for uge til uge hvor mange nye titler Netflix tilføjer til deres tjeneste. Hvis du ønsker at se de nyeste titler på den amerikanske Netflix, så kan du klikke dig over på vores nye side: Flixfilm.us.

Artiklen fortsætter under annoncen3 kommentarer til Nye titler på Netflix (Uge 26)

 1. Martin - kl. 21:42, 02-07-2013:

  Attack the block er da ikke lige blevet tilføjet.

 2. Flixfilm - kl. 22:07, 02-07-2013:

  Hej Martin,

  I følge vores oplysninger er den blevet tilføjet i sidste uge. Det er dog vigtigt at pointere, at hvis film forsvinder i en kortere periode, f.eks. i en uge hvor rettighederne bliver genforhandlet, og herefter bliver tilføjet til Netflix igen, så vil den blive listet som en ny titel.

 3. Martin - kl. 19:32, 04-07-2013:

  Der kan man bare se 🙂

  Kun fordi jeg har set den på netflix for noget tid siden 🙂

Skriv kommentar