Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nye titler på Netflix (Uge 27)

Nye titler på Netflix (Uge 27)

08/07/2013 | Flixfilm

family guy netflix dkHermed en oversigt over de nye film og serier der kom på Netflix i sidste uge;

7 Below
Barneys mange liv
Beauty & the Briefcase
Extreme Dreams
Family Guy
Hitler: The Rise of Evil
Hope Springs
Shark Tale

Ugens mest bemærkelsesværdige tilføjelse må være den amerikanske tv-serie Family Guy. Flere brugere har de seneste måneder efterspurgt tegnefilm som The Simpsons, Futurama, American Dad og selvfølgelig Family Guy. Derfor må mange være blevet glædeligt overrasket, da Netflix tilføjede Family Guy til Netflix i sidste uge. Man kan se 5 sæsoner af serien på Netflix, hvilket dog af uforklarlige oversager ikke inkluderer de 3 første sæsoner. Det må være et rettigheds-spørgsmål. Det er dog ikke strengt nødvendigt, at have set de første afsnit, da der ofte ikke er nogle sammenhængen handling mellem afsnittene.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

For et par uger siden lancerede Flixfilm en ny side, hvor du kan finde de nyeste film og serier på den amerikanske Netflix. Hvis du er interesseret i, at se hvilke nye titler der blev tilføjet på Netflix USA i sidste uge, så kan du se dem under Netflix News på siden her: New Releases on Netflx.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Nye titler på Netflix (Uge 27)

  1. Sander - kl. 10:44, 08-07-2013:

    Var det ikke noget med, at Family Guy i første omgang blev “cancelled” efter sæson 3, hvorefter den senere blev genoptaget? Jeg tænker, at det muligvis er derfor, at det lige præcis er de første 3 der mangler, fordi der måske gælder nogle forskellige rettigheder?

Skriv kommentar