Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyheder på Netflix (Uge 40)

Nyheder på Netflix (Uge 40)

10/10/2016 | Flixfilm

homeland-saeson-5-netflixI denne artikel får du et overblik over de nye film og serier, der nu er tilgængelige på streamingtjenesten Netflix. Alle nyhederne blev tilføjet til Netflix i løbet af sidste uge og det blev til ialt 13 nye film og serier.

Den mest nævneværdige nyheder må uden tvivl være femte sæson af Homeland. Serien, der tidligere er blevet udråbt som værende en af de mest populære serier på Netflix Danmark, holder stadig et højt niveau og sæson 5 har helt sikkert været ventet med længsel af de mange Homeland-fans. Herudover kom der også nye afsnit af The Affair, The Ranch samt børneserien Dinotrux.

13th
Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked
Dinotrux (Nye afsnit)
Every Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games
Homeland (Nye afsnit)
Marmaduke
Olsenbanden På Dybt Vand

Ragnarok
Russell Peters: Almost Famous
The Affair (Nye afsnit)
The Ranch (Nye afsnit)
The Siege of Jadotville
The Trust

LÆS OGSÅ   Første kig og premieredato på 'Cowboy Bebop'

Artiklen fortsætter under annoncen

Flixfilm samler hver uge alle de nyeste titler på Netflix og laver en oversigt som giver et hurtigt overblik over de nyeste film og serier på streamingtjenesten. Det varierer hvor mange nye titler der kommer fra uge til uge, men en tommefingerregel må være, at der i gennemsnit komme en ny film eller serie om dagen. Der kan dermed godt gå flere dage uden titler, mens der ligeledes kan blive tilføjet mange på en enkelt dag.    Skriv kommentar