Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nymphomaniac: Vol. I

Nymphomaniac: Vol. I

02/11/2020 | Flixfilm

Nymphomaniac: Vol. I på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama
Instruktion: Lars von Trier
Skuespillere: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin
Spilletid: 117 min
Land: Denmark, Germany, Belgium, United Kingdom, France, Sweden, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En selvdiagnosticeret nymfoman afslører et helt livs seksuelle erfaringer for en mand, der redder hende fra at blive overfaldet i en gyde.Se Nymphomaniac: Vol. I på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nymphomaniac: Vol. I havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nymphomaniac: Vol. I på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nymphomaniac: Vol. I ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nymphomaniac: Vol. I stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nymphomaniac: Vol. I, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nymphomaniac: Vol. I er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar