Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nymphomaniac: Vol. II

Nymphomaniac: Vol. II

01/11/2016 | Flixfilm

Se Nymphomaniac: Vol. II på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Lars von Trier
Skuespillere: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf
Spilletid: 124 min
Land: Denmark, Germany, Belgium, UK, France, Sweden
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Den anden halvdel af Lars von Triers historie følger Joe, mens hendes sexafhængighed ødelægger hendes familie og kaster hende mod en overraskende ny handel.


Se Nymphomaniac: Vol. II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNymphomaniac: Vol. II havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nymphomaniac: Vol. II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nymphomaniac: Vol. II herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nymphomaniac: Vol. II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nymphomaniac: Vol. II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar