Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nymphomaniac: Vol. II

Nymphomaniac: Vol. II

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Nymphomaniac: Vol. II på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Lars von Trier
Skuespillere: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf
Spilletid: 124 min
Land: Denmark, Germany, Belgium, UK, France, Sweden
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Den anden halvdel af Lars von Triers historie følger Joe, mens hendes sexafhængighed ødelægger hendes familie og kaster hende mod en overraskende ny handel.


Se Nymphomaniac: Vol. II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nymphomaniac: Vol. II havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Nymphomaniac: Vol. II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nymphomaniac: Vol. II herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nymphomaniac: Vol. II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nymphomaniac: Vol. II stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar