Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nymphs

01/03/2018 | Flixfilm

Se Nymphs på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sara Soulié, Rebecca Viitala, Manuela Bosco, Jarkko Niemi
Spilletid: 40 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Da døden viser sig efter hendes første seksuelle oplevelse, lærer den unge Didi hemmeligheden om sine forfædre og de chokerende betingelser for hendes overlevelse.

Nymphs (Nymfit) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nymphs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nymphs (Nymfit) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nymphs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nymphs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nymphs (Nymfit) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar