Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nymphs

01/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Nymphs på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sara Soulié, Rebecca Viitala, Manuela Bosco, Jarkko Niemi
Spilletid: 40 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: Da døden viser sig efter hendes første seksuelle oplevelse, lærer den unge Didi hemmeligheden om sine forfædre og de chokerende betingelser for hendes overlevelse.


Se Nymphs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nymphs (Nymfit) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nymphs (Nymfit) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nymphs herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nymphs (Nymfit) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nymphs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar