Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nymphs

01/03/2018 | Flixfilm

Se Nymphs på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sara Soulié, Rebecca Viitala, Manuela Bosco, Jarkko Niemi
Spilletid: 40 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Da døden viser sig efter hendes første seksuelle oplevelse, lærer den unge Didi hemmeligheden om sine forfædre og de chokerende betingelser for hendes overlevelse.


Se Nymphs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNymphs (Nymfit) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nymphs (Nymfit) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nymphs herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nymphs (Nymfit) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nymphs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar