Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyt afsnit af Sense8 i december

Nyt afsnit af Sense8 i december

01/12/2016 | Flixfilm

sense8-afsnit-jul-netflix-danmarkDet er snart halvandet år siden at første sæson af Netflix-serien Sense8 havde premiere og siden har det været meget sparsomt med informationer, men nu lader det til at premieredatoen på sæson 2 nærmer sig.

Allerede den 23. december skulle Sense8 være tilbage på Netflix Danmark med et 2-timer langt “juleafsnit”, som samtidig vil markere den snarlige premiere på sæson 2.

Det er det amerikanske medie Screencrush, som har opsnappet premieredatoen, men hvis man på søger på Sense8 på Netflix Danmark står der ligeledes “kommer snart”. Til trods for den manglende premieredato, så udkommer Netflix-serier altid på samme tid i alle lande, og derfor formodes det er det nye afsnit af Sense8 også vil kunne ses her i landet fra den 23. december.

Skuespiller Jamie Clayton, som i serien spiller Nomi Marks, har ligeledes skrevet på Twitter, at et afsnit får premiere til jul, mens resten af Sense8 sæson 2 får premiere i starten af 2017.

LÆS OGSÅ   Netflix løfter sløret for 'Young Royals' sæson 2

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er endnu ikke offenliggjort nogle oplysninger om hvad udgangspunktet i hverken juleafsnittet eller sæson 2 af Sense8 vil være.

Sense8 er skabt af The Wachowskis (Matrix-trilogien, Cloud Atlas) og J. Michael Straczynski (Clint Eastwood’s Changeling, Word War Z) og alle er også bag roret på Sense8 sæson 2.

Serien byder på sci-fi og følger otte personer rundt omkring i verden, der i kølvandet på et tragisk dødsfald, tilknyttes mentalt til hinanden. De kan se og tale med hinanden, som om de var på samme sted.

Se Sense8 på Netflix Danmark.2 kommentarer til Nyt afsnit af Sense8 i december

  1. Brian - kl. 12:21, 02-12-2016:

    Yay!

  2. Brian - kl. 12:21, 02-12-2016:

    Fantastisk nyheder!

Skriv kommentar