Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nyt afsnit af The Returned på Netflix hver uge

Nyt afsnit af The Returned på Netflix hver uge

05/03/2015 | Flixfilm

the returned serie netflix danmarkThe Returned, som er en helt ny, spændingsfyldt dramaserie, baseret på den franske, overnaturlige thriller Les Revenants kommer på Netflix Danmark fra d. 10 marts i forbindelse med tv-premieren i USA. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Det er dermed ikke alle afsnit, som vil være tilgængelige med det samme, men et nyt afsnit vil blive tilføjet hver uge og inden for 24 timer efter, afsnittet er blevet sendt på amerikansk tv. Netflix har tidligere lavet lignende løsninger med bl.a. serierne Better Call Saul, The Killing og From Dusk Till Dawn.

Serien The Returned følger beboerne i en lille bjergby, der får deres verden vendt på hovedet, da flere lokale folk, som længe har været formodet døde, pludselig dukker op igen, hvilket har både positive og skadelige konsekvenser. I takt med at familier genforenes, bliver livet udfordret både fysisk og følelsesmæssigt for dem, der blev efterladt. Relationerne undersøges med intriger og dybde, da mystiske fænomener opstår.

På rollelisten har serien bl.a. Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim vs. the World), Mark Pellegrino (Lost), Jeremy Sisto (Six Feet Under), Sandrine Holt (House of Cards), Agnes Bruckner (24), Kevin Alejandro (True Blood), Aaron Douglas (Battlestar Galactica), Leah Gibson (The Twilight Saga: Eclipse), Michelle Forbes (The Killing), Terry Chen (Bates Motel) og Roger Cross (24).

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for Guy Ritchies 'The Gentlemen'-serie

The Returned er produceret af Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) og Raelle Tucker (True Blood).

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Barmack, Vice President for Global Independent Content hos Netflix, udtaler i forbindelse med annonceringen; “Carlton og Raelle er utrolige historiefortællere, og deres tidligere serier, Lost og True Blood, fascinerede publikum over hele verden. Vi kan slet ikke vente med at få lov til at vise vores globale publikum Carlton og Raelles fortolkning af The Returned, der er en sensation i sig selv, som, vi mener, er perfekt til Netflix.”

The Returned er som nævnt en amerikansk genindspilning af den franske og Emmy-vindende thrillerserie Les Revenants, som netop nu kan se på Netflix Danmark.

Se The Returned på Netflix Danmark fra d. 10 marts.
5 kommentarer til Nyt afsnit af The Returned på Netflix hver uge

 1. Nikolaj Lenschow - kl. 09:09, 06-03-2015:

  Så… ?

  Er det nye afsnit af den fransk serie, eller er det den amerikanske genindspilning, som hedder Resurrection? 🙂

 2. Flixfilm - kl. 09:16, 06-03-2015:

  Hej Nikolaj,

  Forstår godt forvirringen. The Returned er en helt ny genindspilning af den fransk serie. Så det er ikke Resurrection der er tale om.

 3. Josefine - kl. 15:08, 12-03-2015:

  Hej netflix jeg så afsnit et af the returned på engelsk og så gik ipaden ud så ville jeg se afsnit 2 men den var kun på fransk og jeg kunne ikke vælge engelsk og hende der spillede camille var heller ikke den samme hvorfor sker dette? 4. Mette - kl. 21:05, 30-03-2015:

  Hvilke ugedag kommer det nye afsnit?

 5. Sofie - kl. 21:00, 16-01-2018:

  Hej. Er igang med at se les revenants på fransk og nu er den pludselig væk på fransk og kun i den amerikanske udgave, hvor finder jeg den igen på fransk?
  Og er det normalt i fjerner serier?

  Mvh Sofie

Skriv kommentar