Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nyt comedy-show fra Aziz Ansari kommer på Netflix

Nyt comedy-show fra Aziz Ansari kommer på Netflix

30/08/2013 | Flixfilm

aziz ansari buried alive netflix dkNetflix har det seneste år satset stort på deres originale og egenproducerede dramaserier som House of Cards og Orange is the New Black. Nu er Netflix imidlertid klar til, at erobre et nyt område; comedy. Netflix har nemlig indgået aftale med Aziz Ansari fra komedieserien Parks and Recreation om, at gøre hans kommende stand-up show eksklusivt tilgængeligt på Netflix.

Showet der hedder Buried Alive får premiere på Netflix den 1. november 2013. Selvom Netflix tidligere har satset på comedy og i juni havde premiere på John Hodgmans stand-up show Ragnarok, så er det første gang, at Netflix vil køre det helt store skyts frem og give comedy ligeså meget reklame som Netflix’ egne serier.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Bionic'

Netflix afslørede i deres seneste regnskab, at de ville satse noget mere på dokumentarprogrammer og comedy, da disse kategorier var meget efterspurgt hos deres medlemmer og konkurrencen blandt disse genre ikke var særlig intens. Konkurrencen blandt streaming-tjenesterne er i øjeblikket på sit højeste og den mest sandsynlige grund til Netflix nu begynder, at interessere sig for comedy og stand-up genren er, at drille HBO, som har prioriteret denne genre i mange år.
Skriv kommentar