Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nyt design på Netflix – og Flixfilm

Nyt design på Netflix – og Flixfilm

19/06/2015 | Flixfilm

Jaw_ENStreamingtjenesten Netflix ruller i disse uger et helt nyt design af deres hjemmeside ud til deres medlemmer. Hvis ikke du allerede har oplevet det får du det højest sandsynligt om få dage. Man får det nye design helt automatisk.

Designet er i samme tråd som det der findes på Playstation, Xbox og smart-tv og der er fokus på at skabe en mere flydende Netflix-oplevelse hvor man nemt kan finde den film eller serier som man har lyst til at se. Ved første øjekast bemærker man dog nok, at hele layoutet har fået en overhaling således det hele fremstår på en sort baggrund.

Endvidere behøver man ikke længere klikker rundt på forskellige sider for at finde yderligere informationer om den pågældende film eller serier som man ønsker at se. Nu “folder” titlerne sig ud og man kan dermed hurtigt søge videre hvis ikke det vække ens interesse.

Det nye design af Netflix gør også op med det gængse coverbilleder som man kender det fra film og serier. Netflix har udviklet et bredere format hvilket giver plads til flere informationer og grafik. Dette nye design betyder således også, at oversigten på Flixfilm fremover vil tage udgang i disse billeder. Allerede nu kan man se dette på forsiden: Flixfilm.dk.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 36 – 2023)

Jaw_EN

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye design af Netflix har selvsagt givet lidt udfordringer af Flixfilm mht. grafik, men vi benytter de kommende dage på at tilpasse hjemmesiden således det passer med indholdet – både på desktop og mobil.

Dermed skal der også lige slå et slag for, at Flixfilm for en månedstid siden endelig blev tilpasset mobiltelefoner, og man kan dermed nu hurtigt og nemt se de nyeste tilføjelser på Netflix uden at skulle zoome ind for at finde knapper eller læse tekst.

Hvis du som bruger af Flixfilm skulle have forslag til forbedringer eller falder over fejl, må du meget gerne skrive dem herunder i kommentarfeltet, så vi kan tage et kig på dem. På forhånd tak.
5 kommentarer til Nyt design på Netflix – og Flixfilm

 1. Jakob - kl. 08:22, 20-06-2015:

  I gør det godt! Tak for en god service 🙂

 2. Flixfilm - kl. 15:14, 20-06-2015:

  Mange tak 🙂

 3. Jens - kl. 02:25, 21-06-2015:

  Det er fedt altid at få at vide hvilke nye film og serier der kommer. Jeg kunne ikke undvære denne side….

  Med det nye design på Netflix er det ikke længere muligt at se hvilke film der udgår, det var ellers nemt at se på oversigten over “min liste”.

  Er der nogen der kender en måde at se hvornår film og serier udgår? 4. Søren - kl. 11:09, 24-06-2015:

  I gør det vildt godt her på Flixfilm, og det er cool, at man kan følge med i alle nyhederne; især når Netflix selv ikke er så hurtige til at fortælle om dem 😉

  Er skuffet over, at “min liste”-billedet i deres nye design tilsyneladende ikke længere viser udløbsdatoer på film og serier – og man åbenbart ikke længere kan finde denne info på Netflix. Underligt at man ikke synes, at det er vigtigt for brugerne at få besked om.

 5. birgit pedersen - kl. 12:13, 29-06-2015:

  det er et flot dising jeg ville ønske at appel tv havde det samme

Skriv kommentar