Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyt: Flixfilm viser hvad der forsvinder fra Netflix

Nyt: Flixfilm viser hvad der forsvinder fra Netflix

12/02/2017 | Flixfilm

Danmarks største nyhedsside for Netflix-medlemmer og entusiaster; Flixfilm.dk, præsenterer nu en ny og efterspurgt funktion, der vil give læserne yderligere incitament til at besøge hjemmesiden.

Foruden at vise alle de nye og film og serier på Netflix Danmark, kan man nu også se hvilke populære titler, som snart forsvinder fra streamingtjenesten.

Listen med film og serier, som snart udløber og fjernes fra udvalget, kan findes på forsiden af Flixfilm.dk under overskriften ‘Sidste Chance‘, og ses nederst til højre på hjemmesiden eller nederst på mobilen.

Som det fremgår af listen på nuværende tidspunkt, så forsvinder bl.a. The Shawshank Redemption, The Smurfs og serien Suits snart fra Netflix Danmark og det er derfor en god idé, at se dem før den angivne udløbsdato.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udløbsdatoen er ’til og med,’ så det er dagen efter den angivne dato – ofte kl 00.01 – at film eller serien tages af Netflix. Hvis man på dette tidspunkt er i gang med at se en titel, som fjernes, har man dog lov til at se denne færdig uden afbrydelse.

LÆS OGSÅ   Zack Snyder afslører rollelisten til den 'Star Wars'-inspireret 'Rebel Moon'

Det er værd at bemærke, at udløbsdatoerne på nuværende tidspunkt ikke er 100% valide. Årsagen til dette er, at Netflix har mulighed for at forny visningsrettighederne inden udløbsdatoen og hvis det sker, så fjernes den pågældende film og serier naturligvis ikke.

Udløbsdatoerne skal derfor ses som værende vejledende, men ikke endegyldige.

Her finder du listen med film og serier, som snart forsvinder fra Netflix;
6 kommentarer til Nyt: Flixfilm viser hvad der forsvinder fra Netflix

 1. Jens - kl. 19:36, 13-02-2017:

  Det er en af de bedre nyheder længe ?
  Men hvor får i oplysningerne fra ? Kan se “En ny dag truer ” ikke er på listen og den udløber 16 feb.

 2. Flixfilm - kl. 09:38, 14-02-2017:

  Hej Jens,

  Mange tak. Du har helt ret mht. Groundhog Day (En ny dag truer), men listen inkluderer kun udvalgte og populære titler på Netflix og således ikke alle. Vi arbejder på at få en komplet liste, men det er desværre ikke muligt at få fra Netflix på nuværende tidspunkt.

 3. Malene - kl. 20:51, 13-02-2017:

  Kan det passe at niceville (the help) er blevet fjernet fra Netflix ? 4. Flixfilm - kl. 09:36, 14-02-2017:

  Hej Malene,

  Netflix har et dynamisk udvalg hvilket betyder at nye titler hele tiden bliver tilføjet, men desværre også at andre forsvinder. Det ser ud til at være tilfældet for Niceville (The Help), men den kan naturligvis komme tilbage på et senere tidspunkt.

 5. Usman - kl. 19:46, 13-11-2017:

  I har fjernet “Sidste chance”?
  For ca. 1 måned siden viste i også kun serier der ville blive fjernet og ikke film? Kommer “Sidste chance” igen her eller kan man se hvilke film der bliver fjernet snart på anden vis eller hvordan??

 6. Navn - kl. 20:31, 21-06-2020:

  Det vises hvis ikke længere…?

Skriv kommentar