Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyt interaktivt adventure-show med Bear Grylls; ‘You Vs. Wild’

Nyt interaktivt adventure-show med Bear Grylls; ‘You Vs. Wild’

19/03/2019 | Flixfilm

you vs wild netflix bear gryllsDet er kun få dage siden, at Netflix berettede, at de ville lave flere interaktive film og serier på baggrund af erfaringerne med ‘Black Mirror: Bandersnatch, som blev en stor succes blandt streamingtjenestens medlemmerne.

Nu er Netflix imidlertid allerede klar med deres næste interaktive titel, som bliver en medrivende reality-serie med den engelske tv-vært, eventyrer og overlevelsesekspert Bear Grylls, som bl.a. kendes fra ‘Ultimativ Overlevelse’, der blev sendt på Discovery Channel i Danmark.

Serien hedder ‘You Vs. Wild’ hvor seeren skal hjælpe Bear Grylls med at overleve, trive og fuldføre opgaver blandt Jordens hårdeste områder.

‘You Vs. Wild’ er på 10-episoder og i den banebrydende interaktive eventyrserie træffer du alle beslutninger, og hvorvidt Bear lykkes eller fejler, er helt op til dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Showet bliver beskrevet som værende “familieunderholdning” og man skal dermed umiddelbart ikke forvente, at man kan tvinge Bear Grylls ud i alt for faretruende situationer.

LÆS OGSÅ   Nu kommer 'The Good Doctor' sæson 4 på Netflix

De findes på nuværende tidspunkt fire serier på Netflix Danmark, som byder på interaktive historier hvor man har mulighed for selv at påvirke handlingen. De fire serier er ‘Minecraft: Story Mode‘, ‘Puss in Book: Trapped in an Epic Tale‘, ‘Stretch Armstrong: The Breakout‘ og som nævnt ‘Black Mirror: Bandersnatch‘.

Der er ingen tvivl om at vi kommer til at se mange flere interaktive film og serier på Netflix i fremtiden.

Se ‘You Vs. Wild’ på Netflix Danmark fra den 10. april.Skriv kommentar