Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyt klip fra Better Call Saul

Nyt klip fra Better Call Saul

05/12/2014 | Flixfilm

Foto: Ursula Coyote, AMC

Foto: Ursula Coyote, AMC

For et par dage siden dukkede der er nyt klip op på internettet fra den længeventede serie Better Call Saul, som er baseret på karakteren Saul Goodman fra den populære Breaking Bad. Se klippet nederst.

Det er det første længere klip fra Better Call Saul, da produktionselskabet AMC har været særdeles sparsomme med nyheder omkring serien. I klippet ser man Saul Goodman, der ønsker at parkere sin bil, men han har åbenlyst en tvist med parkeringsvagten Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks), som til sidst ser sig nødsaget til at sætte Saul på plads.

Serien kommer på Netflix til februar 2015, hvilket kun er få dage efter tv-premieren i USA, da streamingtjenesten har købt de eksklusive rettigheder til Better Call Saul. Det inkluderer også sæson 2, som dog først forventes at få premiere i 2016.

LÆS OGSÅ   Se første billeder fra femte sæson af 'The Crown'

Better Call Saul har Bob Odenkirk i hovedrollen som advokaten Saul Goodman, der tager udgangspunkt i årene inden Saul blev advokat for kemilæreren Walter White fra Breaking Bad. Serien fortsætter i samme spor, men det lader til at komikken fylder lidt mere end det var tilfældet med Breaking Bad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Better Call Saul har premiere på Netflix Danmark i 2015.Skriv kommentar