Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nyt ‘Mythbusters’-show på Netflix

Nyt ‘Mythbusters’-show på Netflix

05/09/2016 | Flixfilm

mythbusters white rabbit netflixTidligere på året blev det uigenkaldeligt sidste afsnit af Mythbusters med de to ikoniske værter Jamie Hyneman og Adam Savage vist på TV. Dermed var en ære slut efter 14 sæsoner for det populære tv-show. Den sidste sæson var dog uden medværterne Tory Belleci, Kari Byron og Grant Imahara, men nu kan Netflixe afsløre, at et nyt show med de selvsamme værter er på vej til streamingtjenesten. Showet hedder White Rabbit Project og får premiere på Netflix Danmark den 9. december.

Det er det amerikanske medie Deadline, som rapportere at det nye show med Tory Belleci, Kari Byron og Grant Imahara kommer eksklusivt på Netflix og at det vil have nogenlunde samme omdrejningspunkt som Mythbusters, hvilket også bekræftes af showets værter. I Netflix-serien vil de tre således undersøge mærkelige og vidunderlige hændelser fra popkulturen, videnskaben og historien. De kigger blandt andet nærmere på fængselsflugter, superkraft-teknologier, kup og skøre våben fra Anden Verdenskrig.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i december 2023

I hver episode vil Tory Belleci, Kari Byron og Grant Imahara udfordre dem selv med eksperimenter som de selv bygger og efterprøver, således de kan afdække sandheden af disse og mange andre populære temaer.

Hvis man fans af Mythbusters lader det dermed til at der er noget at se frem til når White Rabbit Project får ekslusiv premiere på Netflix.

Se White Rabbit Project på Netflix Danmark fra 9. december.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar