Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nyt om Gilmore Girls

Nyt om Gilmore Girls

14/02/2016 | Flixfilm

gilmore-girls-danmark afsnitI sidste måned kunne streamingtjenesten Netflix annoncere, at den populære tv-serie Gilmore Girls, som oprindelig sluttede i 2007, vender tilbage med helt nye afsnit. Nu kan Netflix imidlertid afsløre flere informationer om de nye afsnit og sætte navne på flere af de tilbagevendende skuespillere.

Der har været tvivl om hvorvidt Gilmore Girls ville vende tilbage på Netflix som film i stedet for serie, men nu kan Netflix offentliggøre, at der kommer i alt fire nye episoder med hver en varighed på 90 minutter.

Der er lagt op til en regulær gensynsfest, da stort set alle de oprindelige skuespillere vender tilbage i deres gamle roller og Netflix kan nu annoncere, at også Milo Ventimiglia (Gotham), Matt Czuchry (The Good Wife), Liza Weil (How To Get Away With Murder) og Yanic Truesdale (Rumours) vil medvirke i de nye afsnit. Dette er foruden de allerede annoncerede skuespillere; Lauren Graham (Parenthood), Alexis Bledel (The Sisterhood of the Traveling Pants), Scott Patterson (Saw V), Kelly Bishop (The Good Wife), Keiko Agena (Transformers: Dark of the Moon) og Sean Gunn (Guardians of the Galaxy).

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Amy Sherman-Palladino, som skabte de oprindelige afsnit af Gilmore Girls, som blev vist i 2000-2007, vil også skrive og instruere de fire nye afsnit.

I Gilmore Girls følger man den viljestærke alenemor Lorelai Gilmore og hendes teenagedatter Rory i den ejendommelige by Stars Hollow i Connecticut. De to kvinder står over for de traditionelle udfordringer i dagligdagen, som kærlighedskvaler, indbyrdes uenigheder eller forholdet til Lorelais snobbede mor, der har en tendens til at ville blande sig i alt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gilmore Girls sluttede i 2007 på opfordring fra produktionsselskabet og serien blev dermed aldrig ordentlig afsluttet. Dette får Amy Sherman-Palladino og resten af holdet nu chancen for at rette op på.

Premieredatoen på de nye afsnit af Gilmore Girls er endnu ikke blevet afsløret.
Skriv kommentar