Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nyt om Netflix-serien Fuller House

Nyt om Netflix-serien Fuller House

30/07/2015 | Flixfilm

fuller house netflixOptagelserne til Netflix-serien Fuller House, som er efterfølgeren til den klassiske komedieserie Full House (Hænderne Fulde) er netop gået i gang, hvilket har givet anledning til et par ændringer i historien og nye oplysninger om rollebesætningen. Det skriver The Hollywood Reporter.

Først og fremmest har det tidligere været annonceret at Mary-Kate og Ashley Olsen, som i den originale serie spillede datteren Michelle Tanner, har afvist at medvirke i den nye udgave, men nu åbner Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix, døren på klem for at de alligevel vil medvirke. Til en konference forleden udtalte han; “Olsen-tvillingerne overvejer stadig om de vil være med i Fuller House.” Dermed er det endnu ikke udlukket at de vil dukke op og tilknytte sig holdet, som ellers består af alle de øvrige skuespillere fra den originale serie. Dette inkluderer bl.a. John Stamos og Bob Saget.

Historien i Fuller House er endvidere blevet ændret, således D.J. Tanner ikke længere er en gravid single-mor, men nu blot er single-mor til tre børn. Steve (Scott Weinger), ligeledes fra Full House, er angiveligt fader til alle børnene, men dette er endnu ikke bekræftet. D.J. Tanner får dog selskab af hendes søster Stephanie Tanner og Kimmy Gibbler, som vælger at flytte ind hos hende og hjælpe med at holde styr på hendes tre drenge.

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

Der er ligeledes gode nyheder til fans af parret Jesse (John Stamos) og Rebecca (Lori Loughlin), da de stadig skulle være et ægtepar i Fuller House. Det er dog usikkert hvor meget de vil være med, da serien som nævnt fokuserer på D.J. Tanner og hendes børn.

Jeff Franklin, som stod bag Full House, er blandt skaberne af Fuller House.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fuller House får premiere på Netflix Danmark i 2016.
Skriv kommentar