Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nyt om Netflix-serien Wet Hot American Summer

Nyt om Netflix-serien Wet Hot American Summer

30/08/2014 | Flixfilm

Wet Hot American Summer netflix dk serieI maj blev det afsløret, at Netflix var interesseret i at lave en serie baseret på komediefilmen Wet Hot American Summer fra 2001. Siden da har det dog været lidt sparsomt med nyheder omkring Wet Hot American Summer-serien, men nu melder seriens instruktør Michael Showalter, at handling og skuespillere er på plads.

Michael Showalter, som også stod bag Wet Hot American Summer sammen med David Wain melder, at de fleste af skuespillerne fra filmen er klar til at gentage deres rolle i serien – ingen af skuespillerne har dog selv bekræftet deres medvirken endnu. Dermed er der lagt op til et gensyn med Bradley Cooper, Paul Rudd, Amy Poeher og Elizabeth Banks. Selvom skuespillerne i filmen var unge teenagere, er det meningen, at de i serien skal spille unge igen, til trods for at de alle efterhånden har nærmet sig en moden alder.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 18 – 2024)

Handlingen kommer til at udspille sig omkring de første dage på den jødiske Camp Firewood – mod filmens fokus på de sidste dage. Herudover vil der også være flashbacks fra karakterernes fortid. Michael Showalter og David Wain pointerer dog, at de har mere fokus på at skabe en god historie end at forbinde den nye serie med filmens handling.

Optagelserne til Netflix-serien Wet Hot American Summer begynder så snart skuespillernes kalendre er fri og der er foreløbigt planlagt 10 episoder.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar