Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyt på Netflix i januar

Nyt på Netflix i januar

07/01/2014 | Flixfilm

Netflix tilføjer hele tiden nye film og serier til streamingtjenesten og her kan du se et lille udpluk af hvad der er i vente i januar. To eksklusive dokumentar, Oscar-vindende film og nye episoder af en serie er blandt de kommende nyheder.

Hævnenhævnen premiere netflix dk
Susanne Biers Oscar-vindende dramafilm om et usædvanligt venskab mellem to unge drenge, der udvikler sig dramatisk, kan snart opleves på Netflix Danmark. Hævnen er en nervepirrende fortælling om venskab, hævn og utroskab. Filmens hovedroller spilles af Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm og Ulrich Thomsen.

Hævnen har premiere på Netflix d. 15. januar. Se Hævnen her: Link.

Kærestesorgerkærestesorger premiere netflix dk
Den danske film Kærestesorger af Nils Malmros, er en selvstændig opfølger til Malmros’ klassiker Kundskabens træ, om en gruppe unge menneskers gymnasietid i 1960’erne. I filmen skildres kæresteparret Jonas og Agnete, som trods deres umiddelbare forskelle er stærkt draget af hinandens følelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Premiere på Netflix d. 15. januar. Se Kærestesorger her: Link.

Kvinden der drømte om en mandkvinden der drømte om en mand premiere netflix dk
Den unge og smukke Karen har en tilbagevendende drøm om en mand, hun ikke kender. Men pludselig møder hun denne mand, og drømmen udvikler sig til en besættelse. Da drømme og virkeligheden flyder sammen, trues Karens perfekte familieliv. Drama-filmen Kvinden der drømte om en mand er instrueret af Per Fly.

Premiere på Netflix Danmark d. 15. januar. Se Kvinden der drømte om en mand her: Link.

LÆS OGSÅ   Netflix: Konto-deling skal stoppes i 2023

The Squarethe square premiere netflix dk
The Square er en medrivende og menneskelig dokumentar. Bevæbnet med intet andet end kameraer og en vilje til forandring giver Khalid og den karismatiske Ahmed, et frontlinje-perspektiv af den protesterne på Tahrir-pladsen fra omstyrtelsen af Hosni Mubarak i 2011 til afsættelsen af Mohammed Morsi i 2013.

Se The Square den 17. januar – kun på Netflix! Se The Square her: Link.

White Collar – Sæson 3white collar premiere netflix dk
I januar kan du glæde dig til flere episoder af drama-serien White Collar. Storsvindleren Neal Caffrey indgår et usædvanlige samarbejde med FBI om, at få ’white collar’ forbrydere i fangeskab mod at han selv slipper for fængsel. Find også White Collar sæson 1 og 2 på streamingtjenesten Netflix.

Premiere på Netflix Danmark den 22. januar. Se White Collar sæson 3 her: Link.

Mittmitt premiere netflix dk
Dokumentar-filmen Mitt følger den tidligere præsidentkandidat Mitt Romney i seks år og giver et intimt og helt eksklusivt indblik i den amerikanske præsidentvalgkampagne. Med dokumentaren kommer vi tæt ind på livet af republikaneren og får et overraskende indblik i en ellers lukket politisk verden.

Mitt har premiere den 24. januar – kun på Netflix! Se Mitt her: Link.

Netflix byder på mange gode film og tv-serier – for både børn og voksne. Streamingtjenesten tilføjer hele tiden nye titler, som skal være med til at gøre Netflix-oplevelsen endnu bedre.8 kommentarer til Nyt på Netflix i januar

 1. Louise - kl. 20:09, 21-01-2014:

  Hvornår kommer næste sæson af “orange is the New Black”??

 2. Flixfilm - kl. 22:08, 21-01-2014:

  Hej Louise,

  Netflix har endnu ikke offentliggjort hvornår sæson 2 af Orange is the New Black får premiere på Netflix, men vores bud er sommeren 2014.

 3. Kristina - kl. 20:27, 22-01-2014:

  Kan I sige noget om hvornår Homeland sæson 2 og 3 kommer på Netflix? 4. Anders - kl. 09:50, 27-01-2014:

  Nøj hvor vi savner Walking Dead sæson 3 og Homeland sæson 2. Kan I sige noget om tidshorisonten på dem?
  Mvh
  Anders

 5. Nicole - kl. 01:59, 28-01-2014:

  Hej. Hvornår kan man regne med flere sæsoner af Supernatural? Jeg har lige kørt de 6 sæsoner igennem på under 2 uger og tørster efter mere. Ved at de er i gang med at sende sæson 9 i Usa og sæson 8 allerede er på den amerikanske Netflix. Så hvornår får vi glæden af sæson 7 og 8?

 6. Casper W - kl. 11:18, 30-01-2014:

  Hvornår kommer sæson 6 af gossip girl?

 7. Mayse - kl. 07:14, 08-03-2014:

  Jeg savner en dato på hvornår Sæson 2 af hhv. Homeland og Orange is the new black kommer!? -man mister hurtigt sin Netflix begejstring, når man finder ud af, at der hverken besvares spørgsmål om dette eller det i øvrigt ser ud som om at det er planen -føler mig lidt snydt, de er jo sendt for længst andre steder og hele ideen med Netflix er jo netop at få lov at se dem on demand, forholdsvis kort efter udgivelse.

 8. Kim - kl. 16:13, 18-05-2014:

  Jeg syn i skal se mer til at nå i har film 1 så er der os komme 2 og vid ps ved i ikke altil kan ok ps håbe det er til at læse for er ordblin ok

Skriv kommentar