Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyt på Netflix i juni

Nyt på Netflix i juni

30/05/2014 | Flixfilm

Netflix tilføjer hele tiden nye film og serier til streamingtjenesten for at gøre oplevelsen bedre. Herunder kan du se et udpluk af hvad der kommer på Netflix Danmark i løbet af juni. Glæd dig til bl.a. Skyfall, Pacific Rim, Fantastic Four, Whitechapel sæson 4 og en masse andre nyheder.

imposter netflix danmarkThe Imposter
I denne britiske dokumentar beslutter en detektiv sig for at løse mysteriet om en 13-årig dreng Nicholas Barclay, som forsvandt i Texas blot for at dukke op tre år senere i Spanien. Det var dog ikke den rigtige Nicholas, som vendte hjem.

Premiere på Netflix d. 1. juni.

pokemon kyurem sword justice netflix dkPokémon: Kyurem mod Retfærdighedens Sværd (Pokémon: Kyurem vs. The Sword of Justice)
På et tog finder Ash og hans venner en såret Pokémon, som de ikke kender og mens de planlægger en redning, bliver toget angrebet af den legendariske og onde Kyurem. Det lykkes dog Ash at få den ukendte Pokémon i sikkerhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kan streames fra d. 1. juni.

kicking it netflix danmarkKicking It (Sparke Den)
Denne rørende dokumentar af Susan Koch and Jeff Werne følger seks hjemløse fodboldspillere, der kæmper mod fattigdom, samtidig med at de skal forberede sig til verdensmesterskabet for hjemløse. Dokumentaren fortælles af skuespilleren Colin Farrell.

Kicking It kan ses på Netflix fra d. 1. juni.

maradona netflix danmarkMaradona
Dette er historien om Diego Maradona, et idol, som anses for at være en gud for millioner af fodboldtilhængere i hele verden. Dokumentaren fortæller hele Maradonas historie og hans kamp mod stofferne.

Premiere d. 1. juni.

nanking netflix danmarkNanking
Dette drama beretter om den grufulde tragedie i 1939 under 2. verdenskrig, hvor 200.000 kinesere blev myrdet, og titusinder blev voldtaget af japanske soldater i byen Nanjing. Dokumentaren har vundet flere anerkendte priser.

Nanking har premiere d. 1. juni.

pokemon bw rival netflix danmarkPokémon: Black & White (Pokémon: BW Rival Destinies)
Dette er sæson 15 i serien om Pokémon. I denne sæson kommer Ash til et nyt land hvor nye rivaler og udfordringer truer, alt imens at Ash opdager en helt nye Pokémon. Dette er en af de mest spændende sæsoner hidtil Pokemon-serien.

Premiere d. 1. juni

pacific rim netflix danmarkPacific Rim
Pacific Rim er en science-fiction film fra 2013. I filmen angribes Jorden af nogle fremmede havmonstre og da verdens våben fejler, er det op til en tidligere pilot og en uprøvet rekrut at redde Jorden fra komplet udryddelse.

Pacific Rim kan streames fra 4. juni

whitechapel netflix danmarkWhitechapel – Sæson 4
Sæson 4 er den sidste sæson i serien om detektiverne fra London. Et hold detektiver og en turguide slår sig sammen, da en moderne morder efterligner den berygtede Jack the Ripper, så han kan blive stillet for retten.

Se Whitechapel sæson 4 fra d. 4. juni.

orange new black netflixOrange is the New Black
I sæson 2 af Orange Is the New Black er der endnu engang er optræk til ballade i Litchfield kvindefængsel, hvor nye indsatte er kommet til og forholdet mellem vagter og de fængslede er blevet endnu mere anstrengt.

Orange is the New Black sæson 2 har premiere d. 6. juni

gone netflix danmarkGone
Amanda Seyfried spiller hovedpersonen Jill, der kommer hjem fra arbejde og forventer, at hendes søster er i sengen. Det er hun dog ikke, og Jill ved præcis, hvor hun skal lede. Hos sin egen tidligere bortfører.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Harder They Fall'

Kommer på Netflix d. 7. juni.

odd life timothy green netflix danmarkThe Odd Life of Timothy Green
Efter flere mislykkedes behandling hos fertilitetsklinikken må et ægtepar nok sande, at de aldrig bliver forældre. Den næstkommende nat byder dog på et frygteligt uvejr som overraskende bringer en lille dreng med sig.

Kan ses d. 7. juni.

fantastic four netflix danmarkFantastic Four
I denne superheltefilm fra 2005 bliver fire videnskabsmænd forandret af kosmiske stråler under en rumrejse, som giver dem unikke kræfter. Sammen skal disse fantastiske fire nu forpurre Dr. Dooms onde planer.

Fantastic Four har premiere på Netflix fra 7. juni.

Frankenweenie netflix danmarkFrankenweenie
Tim Burton har lavet denne fantastiske animationsfilm om drengen Victor, der beslutter sig for at vække sin døde hund til live igen – på bedste Frankenstein-manér. Men ikke alle i nabolaget er lige begejstret for den idé og Victor må derfor overbevis folk om at hunden stadig er den samme.

Premiere d. 12. juni.

dont mess zohan netflix danmarkYou Don’t Mess with the Zohan
En israelsk soldat inden for kontraterrorisme har i al hemmelighed en skøn ambition om at blive frisør på Manhattan, og han vil gøre alt for, at drømmen går i opfyldelse. Adam Sandler har hovedrollen i denne kugleskøre komedie.

Har premiere d. 15. juni.

tootsie netflix danmarkTootsie
Tootsie er en amerikansk komediefilm fra 1982. Kun få skuespillere gør så meget for at få en rolle som Michael Dorsey (Dustin Hoffman), der forvandler sig til en kvinde for at vise, at han kan få rollen som stjerne i en sæbeopera.

Kan ses på Netflix fra 15. juni.

skyfall james bond netflix danmarkSkyfall
I Skyfall glemmer James Bond alt om egen sikkerhed og personlige problemer, da MI6 udsættes for en alvorlig trussel. Skyfall er den 23. film i den officielle række af James Bond-produktioner med Daniel Craig i hovedrollen.

Skyfall har premiere d. 18. juni.

war horse netflix danmarkWar Horse
Dette krigsdrama tager udgangspunkt under 1. verdenskrig hvor en ung englænder og hans tætte bånd til sin trofaste hest bliver sat på en prøve, da hesten bliver solgt til kavaleriet og sendt til Frankrig.

Kan streames på Netflix fra 24. juni.

conjouring netflix danmarkThe Conjuring (Nattens Dæmoner)
Denne gruopvækkende gyser er baseret på en sand historie og handler om en familie fra New England, der flytter ind i en faldefærdig landejendom hvor de kort efter begynder at mærke ånderne omkring dem.

The Conjuring har premiere d. 27. juni.

turbo fast netflixTurbo FAST – Nye afsnit
Animationsserien Turbo FAST er baseret på biograffilmen om Turbo der kommer ud for et uheld og bliver verdens hurtigste snegl. hurtig. Denne serie er fyldt med humor, action, vanvittig morskab og skøre snegle.

Premiere på Netflix Danmark d. 27. juni.

Udover ovennævnte film og serier kommer der en masse andet nyt på Netflix Danmark i løbet af måneden. Hold øje med de nyeste tilføjelser her på Flixfilm.dk.13 kommentarer til Nyt på Netflix i juni

 1. Morten - kl. 20:39, 30-05-2014:

  Kommer 3. og 4. sæson af Suits ikk snart? 🙂

 2. Julie - kl. 22:56, 30-05-2014:

  Kommer gossip Girl sæson 6 ikke snart!

 3. anders - kl. 23:57, 30-05-2014:

  Suits sæson 4 er slet ikke begyndt endnu 4. Christian - kl. 01:41, 31-05-2014:

  Gal folk har travlt med at spørge om alt muligt andet i stedet for blot at nyde de titler som artiklen rent faktisk præsenterer. Glad for at se at der kommer en masse film af nyere dato. I sær The Imposter er en virkelig fed dokudrama. Glædere mig også til at gense The Conjuering.

 5. Ricki Høgh Jensen - kl. 01:56, 31-05-2014:

  Det kunne være fedt, hvis “The Walking Dead” sæson 3 snart dukker op. Det er vist ved at være på tide, nu. 😉

 6. Emil - kl. 12:25, 01-06-2014:

  Hvor bliver Lost af? ;(

 7. Brian - kl. 21:44, 01-06-2014:

  Det passer ikke den 1 juni og der er ikke kommet 0 og 1 skid nyt , det kan være man skal overveje at skifte Felix ud med noget andet

 8. Louise - kl. 22:26, 07-06-2014:

  Kan det godt passe at der mangler afsnit i sæson 1 og 2 i “Herreskab og tjenestefolk”?

 9. Klaus Jensen - kl. 20:38, 08-06-2014:

  Hvornår kommer sæson 3 af Blue Bloods ?

 10. Steen - kl. 05:57, 10-06-2014:

  Hvornår kommer de sidste afsnit af Breaking Bad?

 11. Julie - kl. 15:59, 13-06-2014:

  Kan der ikke komme nogle bedre teen film ligesom tv-serien limbo alle sæsoner og afsnit eller bedre gyser film

 12. stefanie - kl. 22:58, 21-06-2014:

  hvornår kommer sæson 3 og 4 af pretty little liars?

 13. Flixfilm - kl. 11:49, 24-06-2014:

  Hej Stefanie,

  Vi forventer, at sæson 3 kommer på Netflix Danmark til august. Læs evt. mere her: Nye afsnit af Pretty Little Liars.

  Skriv kommentar