Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyt på Netflix i uge 28

Nyt på Netflix i uge 28

16/07/2018 | Flixfilm

Nu er sommeren for alvor gået i gang for de fleste danskere og selvom Netflix og indendørs underholdning nok ikke står øverst på listen over aktiviteter i denne sommervarme, fortætter streamingtjenesten ufortrødent med at tilføje nye film og serier til deres udvalg.

I løbet af sidste uge havde 17 film og serier premiere på Netflix og blandt nyhederne finder man How It Ends, Anchorman 2: The Legend Continues, The Epic Tales of Captain Underpants og Archer sæson 9.

I sidste uge blev den længeventede sjette sæson af Suits også premiere på Netflix Danmark. Det er dog værd at bemærke, at der kun er tale om sæsonens 10 første afsnit, da sæson 6 øjensynligt blev delt op i to da den blev vist på amerikansk tv. De sidste 6 afsnit i sæsonen forventes, at blive tilføjet om et par måneder.

Herunder kan du se en liste over alle nyhederne på Netflix;

LÆS OGSÅ   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Anchorman 2: The Legend Continues
Archer (Sæson 9)
Drug Lords (Sæson 2)
Going for Gold
How It Ends

Jim Jefferies: This Is Me Now
Joan Rivers: Don’t Start with Me
Lockup: Extended Stay (Sæson 1)
Lucha: Playing the Impossible
Police Academy

Romina
She’s Out of My League
Sugar Rush (Sæson 1)
Suits (Sæson 6)
Temporada de Caza

The Epic Tales of Captain Underpants (Sæson 1)
Us and Them

Se hvilke andre film og serier du kan glæde dig til i juli-måned: Nyheder på Netflix i juli 2018.

Der kommer ofte nye film og serier på Netflix hver eneste dag. Hold øje med oversigten på forsiden, som opdateres dagligt med de seneste nyheder på Netflix Danmark; Flixfilm.dk.2 kommentarer til Nyt på Netflix i uge 28

  1. Mille - kl. 09:27, 16-07-2018:

    Hej flixfilm! Det ser også ud til, st der er kommet en del nye anime-serier på netflix( bege sæsoner sword art onlineplus filmen, erased & your lie in April for lige st komme med eksempler), men jeg synes ikke jeg har serien i nogen SF jeres “nyt på Netflix i uge XX”, så jeg undrer mig over hvornår de kom? HaV en fortsat god dag!

  2. Flixfilm - kl. 09:33, 16-07-2018:

    Hej Mille,

    Alle de anime-serier du nævner fik premiere på Netflix i starten af juli og er også at finde på denne liste; Nyt på Netflix i uge 26 🙂

    Skriv kommentar