Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nyt på Netflix i uge 38

Nyt på Netflix i uge 38

24/09/2018 | Flixfilm

I denne artikel kan du finde en komplet liste over alle de nye film og serier på streamingtjenesten Netflix. Alle titler blev tilføjet i løbet af den forgangne uge.

Én af ugens nævneværdige nyheder er mini-serien ‘Maniac’ med Jonah Hill og Emma Stone, som er instrueret af Cary Joji Fukunaga, der netop er blevet offentliggjort til også at skulle instruere den næste James Bond-film med Daniel Craig. I ‘Maniac’ følger man to indsatte på et psykiatrisk hospital, som lever et fantasifuldt og spændende liv med eventyr og romantik – i deres hoveder.

Herudover kan det også anbefales at se dokumentaren ‘Quincy’ om stjerneproduceren Quincy Jones, der i sin tid opdages Michael Jackson. Dokumentaren er blevet anmeldt her på Flixfilm og scorede 5 stjerner. Læs den her: Anmeldelse: ‘Quincy’.

Herunder kan du se alle de nye titler på Netflix;

About Last Night
Arrival
Battlefish (Sæson 1)
Brooklyn Nine-Nine (Sæson 4)
Code Geass: Lelouch of the Rebellion (Sæson 2)

LÆS OGSÅ:   'Paranoia' - Dansk gyser får premiere på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

D.L. Hughley: Contrarian
Dragon Pilot: Hisone & Masotan
Hilda (Sæson 1)
Maniac (Sæson 1)
Mobile Suit Gundam UC (Sæson 1)

Nappily Ever After
Quincy
Rafinha Bastos: Ultimato
The Disastrous Life of Saiki K. (Sæson 2)
The Good Cop (Sæson 1)

Foruden nye film- og serienyheder, blev det også afsløret at Netflix arbejder på en ny hemmelighedsfuld sci-fi film med Jamie Foxx og Joseph Gordon-Levitt og at streamingtjenesten vil filmatisere ‘Avatar: The Last Airbender’. Netflix har også afsløret premieredatoen på tredje sæson af ‘Daredevil’, som snart er på vej.

Læs flere Netflix-nyheder her.
Skriv kommentar