Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyt på Netflix (Uge 21)

Nyt på Netflix (Uge 21)

25/05/2015 | Flixfilm

between netflixMan kan godt fornemme, at streamingtjenesten Netflix har oprustet produktionen af eget indhold, da der i sidste uge blev tilføjet fire film og serier, som vises eksklusivt på Netflix. Det gælder bl.a. den nye thriller-serie Between med Jennette McCurdy. Det er værd at bemærke, at hele første sæson ikke er tilgængelig med det samme, men der kommer nye afsnit hver fredag.

Se alle de film og serier, som kom på Netflix Danmark i sidste uge;

Between (Ny serie)
Doctor Who (Nye afsnit)
H2O: Havfruer på eventyr (Ny serie)

LÆS OGSÅ   Netflix overvejer at vise live sport

Jen Kirkman: I’m Gonna Die Alone
Mr Selfridge (Nye afsnit)
Standing Ovation
The Other One: The Long Strange Trip of Bob Weir

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix er verdens førende udbyder af internet-tv med over 57 millioner medlemmer i næsten 50 lande, som hver måned ser mere end to milliarder timers tv-serier og film, bl.a. originale serier, dokumentarer og spillefilm.2 kommentarer til Nyt på Netflix (Uge 21)

  1. Jon - kl. 20:04, 25-05-2015:

    Between er ikke kun på Netflix – den er delt sammen med City TV i Canada og vises samme dag “over there” (eller, faktisk aften før vi få den).

    Men, anyway – jubii til mere Doctor Who!

  2. Zura - kl. 14:05, 11-06-2015:

    Hvor er det dog noget pis Netflix er begyndt at vise 1 afsnit af gangen på nogle serier.
    Er en af grunden til jeg ikke gider have HBO , netop fordi de køre med et afsnit af gangen på nye serier. jeg gider sq ikke vente 1 uge hver gang på at se et afsnit. Så kunne jeg lige så godt se det på en alm. Tv station ,for det jo sådan de gør. for skl man så betale Netflix Hbo eller en anden hvis de alligevel gør som tv stationerne. nej nå jeg har sådan en tjeneste vil jeg selv bestemme hvornår og meget jeg vil se, Punktum.

Skriv kommentar