Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nyt på Netflix (Uge 40)

Nyt på Netflix (Uge 40)

05/10/2015 | Flixfilm

13048422Her kan du finde en liste over alle de film og serier, som blev tilføjet til Netflix Danmark i sidste uge. Blandt nyheder finder man den stjernspækket sci-fi-film Interstellar fra 2014, hvor en gruppe forskere og astronauter drager ud i rummet for at finde en beboelig planet. Også den prisbelønnede Lee Daniels’ The Butler, klassikeren Coming to America og komedien 50 First Dates er blandt nyhederne på Netflix.

Foruden en lang række nye film er der også blevet tilføjet et par nye serier, heriblandt fantasy-serien Reign og Scream, som er en ny serie baseret på de originale gyser-film af samme navn fra 1990’erne. Den britiske krimiserie Black Mirror er desuden også kommet på Netflix. Det er kun få dage siden at Netflix annoncerede at de har købt de eksklusive rettigheder til serien og tilmed vil lave en sæson 3. De to første sæsoner kan nu ses på Netflix, mens den tredje forventes at få premiere til næste år.

Herunder kan du se alle de nye film og serier på Netflix;

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix (Uge 29 – 2024)

50 First Dates
Anjelah Johnson: Not Fancy
Black Mirror (Ny serie)
Coming to America
Den bestøvlede kat på eventyr (Nye afsnit)
Finders Keepers
For Better or for Worse
Gallowwalkers
Holidaze
In Your Eyes

Interstellar
Lee Daniels’ The Butler
Reign (Ny serie)
Risto Räppääjä ja liukas Lennart
Scream (Ny serie)
Stations of the Cross
Stranded in Paradise
Tell Spring Not to Come This Year
The Canal
The Nightmare

Artiklen fortsætter under annoncen

Upstream Color
Wakfu

Vi forventer, at kunne offentliggøre en liste over kommende nyheder på Netflix senere i denne uge. Det er dog allerede blevet annonceret, at Homeland sæson 4 får premiere d. 6. oktober mens Sons of Anarchy sæson 7 kommer på Netflix d. 1. november.
Skriv kommentar