Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyt show med Bill Cosby på Netflix 27. november

Nyt show med Bill Cosby på Netflix 27. november

28/10/2014 | Flixfilm

Den folkekære amerikanske komiker Bill Cosby har i anledningen af sin 77 års fødselsdag, lavet et ny stand-up show, som udelukkende vil kunne ses på streamingtjenesten Netflix. Showet, der slet og ret har fået titlen 77, kan ses fra den 27. november.

I showet inviterer Bill Cosby til fødselsdag for at fejre 77 år med latter, visdom og vanvittigt sjove betragtninger. Cosby fortæller private og underholdende historier om barndommen, de første forelskelser og de endeløse fornøjelser ved at være far. Emner, som har påvirket hans karriere hele livet.

Stand-up showet, som er instrueret af Robert Townsend og optaget i San Francisco Jazz Center den 12. juli 2014, viser mesteren på toppen af sin karriere til trods for den høje alder.

Bill Cosby har opbygget en imponerende karriere som bl.a. skuespiller, komiker og musiker, hvilket har gjort ham til en særdeles anerkendt og folkekær person i USA. Karrieren startede med en rolle i tv-serien I Spy i 1965, hvorefter Cosby fik sine egen shows i form af The Bill Cosby Show, Fat Albert and the Cosby Kids og The Cosby Show, der var på tv fra 1984 til 1992.

LÆS OGSÅ   'The Blacklist' sæson 9 får premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

De senere år har Bill Cosby holdt sig lidt mere i ro, men er nu tilbage med et nyt show som beviser, at han stadig har magien fra dengang.

Se Bill Cosby: 77 på Netflix Danmark fra 27. november.Skriv kommentar