Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nyt stand-up show med Chris Tucker på Netflix

Nyt stand-up show med Chris Tucker på Netflix

23/03/2015 | Flixfilm

Den kendte skuespiller og komiker Chris Tucker har lavet sit første stand-up show nogensinde og dette kan du se på Netflix Danmark når showet d. 10 juli har eksklusiv premiere på streamingtjenesten.

I showet byder Chris Tucker på mildt sagt forbløffende jokes, fra virkelighedstro parodier til sine erfaringer fra barndommen. Chris Tucker Live er blevet filmet på Historic Fox Theatre i Chris Tuckers hjemby Atlanta, Georgia.

Chris Tucker er en international prisvindende skuespiller og komiker, som er bedst kendt for at spille rollen som detektiv James Carter i Rush Hour filmene.

“Chris Tucker er en sand global filmstjerne og en one-of-a-kind hvis bemærkelsesværdig energi og stil gør ham til en af de sjoveste komikere i vor tid,” udtaler Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer i forbindelse med annonceringen. “Vi kan ikke vente med at dele hans særskilte og sjove stemme med vores medlemmer i hele verden.”

LÆS OGSÅ:   'Papirhuset: Berlin' vender tilbage med sæson 2

Chris Tucker udtaler, “Jeg er begejstret for at være partner med Netflix omkring min første comedy special. Før folk begyndte at se mig i film lavede jeg stand-up. Det har altid været en del af mig, og nu er jeg spændt på at dele det med mine fans rundt omkring i verden. ”

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Chris Tucker Live på Netflix Danmark fra den 10. juli.
Skriv kommentar