Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyt stand-up show med Chris Tucker på Netflix

Nyt stand-up show med Chris Tucker på Netflix

23/03/2015

chris tucker netflix liveDen kendte skuespiller og komiker Chris Tucker har lavet sit første stand-up show nogensinde og dette kan du se på Netflix Danmark når showet d. 10 juli har eksklusiv premiere på streamingtjenesten.

I showet byder Chris Tucker på mildt sagt forbløffende jokes, fra virkelighedstro parodier til sine erfaringer fra barndommen. Chris Tucker Live er blevet filmet på Historic Fox Theatre i Chris Tuckers hjemby Atlanta, Georgia.

Chris Tucker er en international prisvindende skuespiller og komiker, som er bedst kendt for at spille rollen som detektiv James Carter i Rush Hour filmene.

“Chris Tucker er en sand global filmstjerne og en one-of-a-kind hvis bemærkelsesværdig energi og stil gør ham til en af de sjoveste komikere i vor tid,” udtaler Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer i forbindelse med annonceringen. “Vi kan ikke vente med at dele hans særskilte og sjove stemme med vores medlemmer i hele verden.”

LÆS OGSÅ   Ugens nyheder på Netflix (uge 51)

Artiklen fortsætter under annoncen

Chris Tucker udtaler, “Jeg er begejstret for at være partner med Netflix omkring min første comedy special. Før folk begyndte at se mig i film lavede jeg stand-up. Det har altid været en del af mig, og nu er jeg spændt på at dele det med mine fans rundt omkring i verden. ”

Se Chris Tucker Live på Netflix Danmark fra den 10. juli.    Skriv kommentar