Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nyt stand-up show med Ralphie May på Netflix

Nyt stand-up show med Ralphie May på Netflix

14/02/2015 | Flixfilm

Sidst i februar har Netflix premiere på endnu et eksklusivt stand-up show. Denne gang med den amerikanske komiker Ralphie May, som foran et højlydt og meget begejstret publikum byder på jokes i verdensklasse. Se en trailer til showet nederst.

Ralphie May giver sine ustyrligt frække og ucensurerede synspunkter frit løb og snakker om alt fra flyrejser og nyhedsmedier til fastfoodkæder og om, hvordan alle er lidt racistiske bag rattet.

Showet, der hedder Unruly og som er Ralphie Mays første originale comedy-special fra Netflix, er optaget i Cobb Energy Performing Arts Centre i Atlanta.

Komikeren Ralphie May har tidligere lavet en lang række comedy shows, heriblandt fire specials for Comedy Central hvoraf det seneste Too Big To Ignore fra 2012 er blevet lovprist vidt omkring.

LÆS OGSÅ:   Nye afsnit af 'Outlander' kommer snart på Netflix

Ralphie May: Unruly har premiere på Netflix Danmark 27. februar, hvilket er samme dag som House of Cards sæson 3. Showet kommer dermed til at stå i skarp konkurrence med den nye og længeventede sæson af den populære serie om den kyniske politiker Frank Underwood.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar