Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyt talkshow med Chelsea Handler på Netflix

Nyt talkshow med Chelsea Handler på Netflix

20/06/2014 | Flixfilm

Efter at have prøvet kræfter med originale serier som Orange Is the New Black og Hemlock Grove, kaster Netflix sig nu ud i et nyt område for originalt indhold. Streamingtjenesten har netop annonceret, at der i 2016 kommer et nyt talkshow med den amerikanske komiker Chelsea Handler som vært. Talkshowet kommer eksklusivt på Netflix.

Det er ikke afsløret hvad præcist det nye talkshow vil indholde, men det vil byde på ufiltrerede meninger om aktuelle emner og en masse gæster.

Til oktober har Netflix endvidere premiere på Chelsea Handlers udsolgte stand-up show Uganda Be Kidding Me” Live og i løbet af 2015 vil der komme fire nye eksklusive programmer hvor Handler vil blive klogere på emner som NASCAR, NBA, Silicon Valley og politik.

LÆS OGSÅ   Se første trailer til '1899' fra skaberne af 'Dark'

Chelsea Handler er en amerikansk forfatter, stand-up komiker, skuespiller og har sit eget har sit eget show Chelsea Lately på tv-kanalen E! Hun er desuden blevet kåret som Women of the Year i 2011 og er nævnt i Time Magazines liste over verdens mest indflydelsesrige personer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix, udtaler i forbindelse med annonceringen, at streamingtjenesten og Chelsea Handler vil gentænke talkshow-formatet til on demand generationen.Skriv kommentar