Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nyt TV? Se hvilke Netflix anbefaler

Nyt TV? Se hvilke Netflix anbefaler

23/03/2017 | Flixfilm

Netflix arbejder hele tiden på at gøre streaming-oplevelsen bedre og hvis du ønsker at få det fulde udbytte af dit Netflix-abonnement, så bør du købe et TV, som anbefales af streamingtjenesten.

Netflix introducerede sidste år begrebet “Netflix Recommended TVs” og er nu klar med en liste over 2017-modeller som streamingtjenesten anbefaler.

Hvis man køber et Netflix-anbefalet TV, så garanterer streamingtjenesten at brugervenlighed og kvalitet er i top. Samtidig forsikrer Netflix at menu-navigation fungerer upåklageligt og at afspilningen af film og serier starter lynhurtigt, som desuden er i høj opløsning således tekst og billeder står knivskarpt.

Foruden ovenstående forbedringer, får man også nye funktioner, hvis man køber et “Netflix Recommended TV”. Man kan blandt andet tænde for TV’et og bruge Netflix i løbet af få sekunder og skifte mellem apps og live TV lynhurtigt.

LÆS OGSÅ   Årets bedste Netflix-serier 2022

Artiklen fortsætter under annoncen

Herunder kan du se de TV som Netflix anbefaler;

  • LG 4K UHD TVs med WebOS 3.5 fra 2017
  • Samsung 7, 8, 9, og Q-serien fra 2017
  • Sony Android TVs fra 2017
  • Et anbefalet TV fra Netflix, vil være mærket med et ‘Netflix Recommended TV’-logo, således man nemt kan se hvilke modeller der giver den bedste Netflix-oplevelse.

    Netflix har lavet et dedikeret website hvor du kan finde mere inspiration til dit næste TV: Netflix Recommended TV.    Skriv kommentar