Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » O Amor no DIvã

O Amor no DIvã

01/04/2017 | Flixfilm

Se O Amor no DIvã på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter hun får et ungt par som nye klienter, indser en erfaren parterapeut, at hun muligvis har brug for hjælp med sit eget ægteskab.Se O Amor no DIvã på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


O Amor no DIvã havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om O Amor no DIvã ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til O Amor no DIvã:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til O Amor no DIvã er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at O Amor no DIvã stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar