Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » O Brother, Where Art Thou

O Brother, Where Art Thou

01/01/2021 | Flixfilm

O Brother, Where Art Thou på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktion: Michael McDowell
Skuespillere: Emma Little Lawless, Helen Madden, Michael McDowell
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I bedste Odyséen-stil bryder tre fanger ud af et fængsel i Mississippi under Den Store Depression og tager på en episk søgen efter skjulte tyvekoster.Se O Brother, Where Art Thou på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

O Brother, Where Art Thou havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til O Brother, Where Art Thou på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om O Brother, Where Art Thou ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at O Brother, Where Art Thou stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame O Brother, Where Art Thou, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til O Brother, Where Art Thou er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar