Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » O Brother, Where Art Thou

O Brother, Where Art Thou

14/08/2018 | Flixfilm

Se O Brother, Where Art Thou på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Music
Instruktør: Joel Coen, Ethan Coen
Skuespillere: George Clooney, John Turturro, Tim Blake Nelson, John Goodman
Spilletid: 107 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: I bedste Odyséen-stil bryder tre fanger ud af et fængsel i Mississippi under Den Store Depression og tager på en episk søgen efter skjulte tyvekoster.


Se O Brother, Where Art Thou på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkO Brother, Where Art Thou havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om O Brother, Where Art Thou ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til O Brother, Where Art Thou herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til O Brother, Where Art Thou er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at O Brother, Where Art Thou stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar