Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » O Brother, Where Art Thou

O Brother, Where Art Thou

14/08/2018 | Ingen kommentarer

Se O Brother, Where Art Thou på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Music
Instruktør: Joel Coen, Ethan Coen
Skuespillere: George Clooney, John Turturro, Tim Blake Nelson, John Goodman
Spilletid: 107 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: I bedste Odyséen-stil bryder tre fanger ud af et fængsel i Mississippi under Den Store Depression og tager på en episk søgen efter skjulte tyvekoster.


Se O Brother, Where Art Thou på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


O Brother, Where Art Thou havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om O Brother, Where Art Thou ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til O Brother, Where Art Thou herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til O Brother, Where Art Thou er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at O Brother, Where Art Thou stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar