Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » O Começo da Vida

O Começo da Vida

01/06/2016 | Flixfilm

O Começo da Vida på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Forskere, forkæmpere og forældre over hele verden udforsker, hvordan opmærksomhed på børns behov i de allerførste år kan forme fremtidens samfund.

O Começo da Vida havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til O Começo da Vida på YouTube.Se O Começo da Vida på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om O Começo da Vida ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at O Começo da Vida stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame O Começo da Vida, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til O Começo da Vida er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar