Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » O Começo da Vida

O Começo da Vida

01/06/2016 | Flixfilm

Se O Começo da Vida på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Forskere, forkæmpere og forældre over hele verden udforsker, hvordan opmærksomhed på børns behov i de allerførste år kan forme fremtidens samfund.


Se O Começo da Vida på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkO Começo da Vida havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om O Começo da Vida ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til O Começo da Vida herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til O Começo da Vida er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at O Começo da Vida stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar