Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » O Futuro da Mente

O Futuro da Mente

27/09/2022 | Flixfilm

O Futuro da Mente på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar undersøger gennembrud inden for neurovidenskab og -teknologi med forestillinger om en fremtid, hvor menneskets hjerne og kunstig intelligens forenes.

O Futuro da Mente havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til O Futuro da Mente på YouTube.Se O Futuro da Mente på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om O Futuro da Mente ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at O Futuro da Mente stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame O Futuro da Mente, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til O Futuro da Mente er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar