Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » O Matador

O Matador

10/11/2017 | Flixfilm

Se O Matador på Netflix

Indspilningsår: 1968
Genre: Action
Instruktør: Amaro César, Egídio Eccio
Skuespillere: Egídio Eccio, Nereide Valquíria, Sérgio Hingst, Aluizio de Castro
Spilletid: 81 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Den sky Cabeleira drager ud for at undersøge sin lovløse fars skæbne og ender med selv at blive en frygtet lejemorder.


Se O Matador på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkO Matador (The Killer) havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om O Matador (The Killer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til O Matador herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til O Matador (The Killer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at O Matador stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til O Matador

  1. Laura Dahl Hansen - kl. 16:29, 10-11-2017:

    Elevens livret er eggos
    Den danske skuespiller hedder Linnea Berthelsen
    Netflix vil bruge 50 milliarder danske kroner i 2018

    Skriv kommentar