Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mechanism

The Mechanism

11/05/2019 | Flixfilm

Se The Mechanism på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Caroline Abras, Selton Mello, Enrique Diaz, Jonathan Haagensen
Spilletid: 41 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 8.4

Handling: En skandale bryder ud i Brasilien under en undersøgelse af påstået regeringskorruption via olie- og byggefirmaer. Løst baseret på sande begivenheder.

The Mechanism (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Mechanism på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mechanism (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mechanism (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mechanism, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mechanism er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Mechanism

  1. Tommy Larsen - kl. 21:08, 30-12-2019:

    Har lige set de 2 sæsonner med The Mechanish…

    Fantastisk film, godt lavet og god underholding for at være virkelige begivenheder…
    Den får et 10-tal herfra og håber at der kommet et par sæsonner mere fra den serie her..

    Skriv kommentar