Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mechanism

The Mechanism

11/05/2019 | Ingen kommentarer

Se The Mechanism på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Caroline Abras, Jonathan Haagensen, Selton Mello, Enrique Diaz
Spilletid: 41 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 8.7

Resumé: En skandale bryder ud i Brasilien under en undersøgelse af påstået regeringskorruption via olie- og byggefirmaer. Løst baseret på sande begivenheder.


Se The Mechanism på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mechanism (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mechanism (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mechanism herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mechanism er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mechanism (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar