Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » O Último Cine Drive-in

O Último Cine Drive-in

15/03/2017 | Ingen kommentarer

Se O Último Cine Drive-in på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En mand finder sammen med sin far, der stadig kører en drive-in på randen af udslettelse, efter at være vendt hjem på grund af sin syge mor.


Se O Último Cine Drive-in på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


O Último Cine Drive-in havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om O Último Cine Drive-in ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til O Último Cine Drive-in herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til O Último Cine Drive-in er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at O Último Cine Drive-in stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar