Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » O Vendedor de Sonhos

O Vendedor de Sonhos

22/06/2021 | Flixfilm

O Vendedor de Sonhos på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En desillusioneret psykolog forsøger at begå selvmord, indtil han bliver venner med en uventet redningsmand, der lærer ham en ny måde at leve på.

O Vendedor de Sonhos havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til O Vendedor de Sonhos på YouTube.Se O Vendedor de Sonhos på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om O Vendedor de Sonhos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at O Vendedor de Sonhos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame O Vendedor de Sonhos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til O Vendedor de Sonhos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar