Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Oblivion

23/10/2020 | Flixfilm

Oblivion på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Joseph Kosinski
Skuespillere: Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Ude i fremtiden og højt hævet over en krigshærget Jord vedligeholder Jack Harper planetens forsvarsdroner, da et vrag af et rumskib kommer i hans territorium.

Oblivion havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oblivion på YouTube.Se Oblivion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oblivion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oblivion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oblivion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oblivion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar