Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Oblivion

17/04/2019 | Flixfilm

Se Oblivion på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Joseph Kosinski
Skuespillere: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Ude i fremtiden og højt hævet over en krigshærget Jord vedligeholder Jack Harper planetens forsvarsdroner, da et vrag af et rumskib kommer i hans territorium.


Se Oblivion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOblivion havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oblivion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Oblivion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oblivion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oblivion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar