Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Obsessed

30/03/2019 | Flixfilm

Se Obsessed på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Steve Shill
Skuespillere: Idris Elba, Beyoncé, Ali Larter, Jerry O'Connell
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En succesfuld forretningsmand med det perfekte job og den perfekte kone ser sit liv gå i opløsning, da en sexet kontorvikar forsøger at forføre og ødelægge ham.

Obsessed havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Obsessed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Obsessed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Obsessed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Obsessed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Obsessed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar