Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Obsession

Obsession

13/04/2023 | Flixfilm

Obsession på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Richard Armitage, Rish Shah, Charlie Murphy
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En affære mellem en respekteret kirurg i London og hans søns forlovede bliver til en erotisk besættelse, der truer med at forandre deres liv for altid.Se Obsession på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Obsession (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Obsession på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Obsession (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Obsession (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Obsession, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Obsession er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar