Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ocean Waves

Ocean Waves

01/02/2020 | Flixfilm

Se Ocean Waves på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Animation, Drama, Romance
Instruktør: Tomomi Mochizuki
Skuespillere: Nobuo Tobita, Toshihiko Seki, Yoko Sakamoto, Yuri Amano
Spilletid: 76 min
Land: Japan, USA
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den college-studerende Taku tænker tilbage på Rikakos ankomst to år tidligere og den skæbnesvangre sommer, der testede båndet mellem ham og vennen Yutaka.

Ocean Waves (Jeg kan høre havet) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ocean Waves på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ocean Waves (Jeg kan høre havet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ocean Waves stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ocean Waves, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ocean Waves (Jeg kan høre havet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar