Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ocean Wonders

Ocean Wonders

15/07/2016 | Flixfilm

Se Ocean Wonders på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 116 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Slap af, og kig med, når billeder fra verdens have bringer koralrev, søheste, søanemoner og andre undersøiske vidundere op på skærmen.


Se Ocean Wonders på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOcean Wonders havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ocean Wonders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ocean Wonders herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ocean Wonders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ocean Wonders stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar