Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ocean’s 8

Ocean’s 8

22/04/2019 | Flixfilm

Se Ocean’s 8 på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Sabrina Moreno
Skuespillere: Beto Bernuez, Umbra Colombo, Martina Fernandez, Nehuén Fritz
Spilletid: 65 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Debbie Ocean løslades fra fængslet og sætter sig for at stjæle en dyr halskæde til en eksklusiv fest. Hun rekrutterer syv andre kvinder til at udføre det store kup.


Se Ocean’s 8 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ocean’s 8 havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ocean’s 8 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ocean’s 8:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ocean’s 8 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ocean’s 8 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar