Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ocean’s Eleven

Ocean’s Eleven

01/06/2019 | Flixfilm

Se Ocean’s Eleven på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Bob Talbot
Skuespillere: Pipin Ferreras, Umberto Pelizzari
Spilletid: 90 min
Land: Germany
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Mindre end 24 timer inde i sin prøveløsladelse arbejder den karismatiske Danny Ocean allerede på sin næste plan: at stjæle over $150 millioner fra tre kasinoer.

Ocean’s Eleven havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ocean’s Eleven på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ocean’s Eleven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ocean’s Eleven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ocean’s Eleven, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ocean’s Eleven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar