Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ocean’s Eleven

Ocean’s Eleven

01/04/2017 | Flixfilm

Se Ocean’s Eleven på Netflix

Indspilningsår: 1960
Genre: Drama
Instruktør: Earl Bellamy
Skuespillere: John Payne, Irene Hervey, Edward Andrews, Charles Cooper
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Frank Sinatra spiller Danny Ocean, der beslutter at røve et par kasinoer i Las Vegas sammen med sine venner.


Se Ocean’s Eleven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOcean’s Eleven havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ocean’s Eleven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ocean’s Eleven herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ocean’s Eleven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ocean’s Eleven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar