Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ocean’s Thirteen

Ocean’s Thirteen

12/03/2019 | Flixfilm

Ocean’s Thirteen på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy
Instruktion: Joe Scott
Skuespillere: Eryn Brooke, John K. Frazier, Lizzie Lander, Erin McGrew
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Den charmerende svindler Danny Ocean og hans tyvebande vender tilbage til Las Vegas for at tage hævn over en brutal kasinomagnat, som har snydt en af deres egne.

Ocean’s Thirteen havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ocean’s Thirteen på YouTube.Se Ocean’s Thirteen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ocean’s Thirteen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ocean’s Thirteen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ocean’s Thirteen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ocean’s Thirteen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar