Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ocean’s Twelve

Ocean’s Twelve

01/06/2019 | Flixfilm

Ocean’s Twelve på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy
Instruktion: Joe Scott
Skuespillere: Eryn Brooke, John K. Frazier, Lizzie Lander, Erin McGrew
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Danny Ocean genforenes med sin gamle kæreste og resten af hans muntre tyvebande, og sammen udfører de tre dristige røverier i Rom, Paris og Amsterdam.

Ocean’s Twelve havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ocean’s Twelve på YouTube.Se Ocean’s Twelve på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ocean’s Twelve ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ocean’s Twelve stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ocean’s Twelve, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ocean’s Twelve er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar