Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Oceans

24/07/2014 | Flixfilm

Se Oceans på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Jacques Perrin, Jacques Cluzaud(co-director)
Skuespillere: Pierce Brosnan, Pedro Armendáriz Jr., Jacques Perrin, Matthias Brandt
Spilletid: 84 min
Land: France, Switzerland, Spain, USA, United Arab Emirates
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Denne dokumentar beskriver vandets livsvigtige betydning for menneskeheden og samspillet mellem verdenshavene og miljøet.


Se Oceans på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOceans havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oceans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Oceans herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oceans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oceans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar