Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Oceans

24/07/2014 | Flixfilm

Se Oceans på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary
Instruktør: Jacques Perrin, Jacques Cluzaud(co-director)
Skuespillere: Pierce Brosnan, Pedro Armendáriz Jr., Jacques Perrin, Rie Miyazawa
Spilletid: 84 min
Land: France, Switzerland, Spain, USA, United Arab Emirates, Monaco
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Denne dokumentar beskriver vandets livsvigtige betydning for menneskeheden og samspillet mellem verdenshavene og miljøet.

Oceans havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Oceans på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oceans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oceans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oceans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oceans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar