Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » October 1

October 1

10/04/2015 | Flixfilm

Se October 1 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Thriller
Instruktør: Kunle Afolayan
Skuespillere: Femi Adebayo, Ademola Adedoyin, Kayode Aderupoko, Kunle Afolayan
Spilletid: 148 min
Land: Nigeria
Sprog: English, Ibo, Yoruba, Hausa
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Med Nigerias forestående selvstændighed fra Storbritannien arbejder politimanden Danladi Waziri hurtigt for at fange en morder, der terroriserer lokale kvinder.


Se October 1 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOctober 1 havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om October 1 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til October 1 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til October 1 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at October 1 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar