Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » October 1

October 1

10/04/2015 | Flixfilm

October 1 på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Kunle Afolayan
Skuespillere: Sadiq Daba, Kayode Aderupoko, Ademola Adedoyin
Spilletid: 148 min
Land: Nigeria
Sprog: English, Ibo, Yoruba, Hausa
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Med Nigerias forestående selvstændighed fra Storbritannien arbejder politimanden Danladi Waziri hurtigt for at fange en morder, der terroriserer lokale kvinder.

October 1 havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til October 1 på YouTube.Se October 1 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om October 1 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at October 1 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame October 1, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til October 1 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar